Interpreţi îndrăgiţi urcă pe scenă la Zilele Oraşului Bumbeşti-Jiu

790

În acest sfârşit de săptămână, Consiliul Local şi Primăria Oraşului Bumbeşti-Jiu organizează o nouă ediţie a Zilelor Oraşului. Programul manifestărilor este presărat cu diverse spectacole de muzică populară şi uşoară, între artiştii care vor urca pe scenă regăsindu-se: Elisabeta Vasile, Mariana Ionescu Căpitănescu, Diana Istudor, Tavi Colen şi Alina Eremia.

Oraşul Bumbeşti-Jiu îmbracă straie de sărbătoare în acest week-end. Zilele Oraşului Bumbeşi-Jiu debutează sâmbătă, 13 iunie, când, începând cu ora 16.00, se dă startul distracţiei pe esplanada Casei de Cultură „Gheorghe Tătărăscu”. La ora 20.00 urcă pe scenă interpreţi cunoscuţi, îndrăgiţi de iubitorii de folclor: Elisabeta Vasile, Gigi Mălăianu, Claudia Enache, Alexandra Nicoloiu, Cristina Soreanu. Începând cu ora 23.00, tinerii se vor putea bucura de o discotecă în aer liber.

Program încărcat
Duminică, 14 iunie, Zilele Oraşului Bumbeşti-Jiu continuă cu activităţi organizate la muzeul Arhitecturii Populare Curtişoara, începând cu ora 10.00. În aceeaşi locaţie are loc un spectacol susţinut de Ansamblul Profesionist „Maria Lătăreţu”, în intervalul orar 11.00 – 13.00. În acelaşi timp, pe esplanada  Casei de Cultură „Gheorghe Tătărăscu” din Bumbeşti-Jiu se vor desfăşura mai multe spectacole de muzică uşoară şi dans, susţinute de elevi talentaţi din unităţile de învăţământ din localitate. Puţin după ora 17.00 va urca pe scenă formaţia Triton, după aproximativ o oră fiind programat un spectacol de muzică populară susţinut de formaţia condusă de Gigi Vasile, interpreţi: Elisabeta Vasile, Mariana Ionescu Căpitănescu, Cristian Fodor şi Diana Istudor. Tavi Colen Band evoluează pe scena din Bumbeşti-Jiu începând cu ora 21.00, urmat de Alina Eremia, care va susţine un spectacol în intervalul orar 22.25-23.15, în final autorităţile pregătind şi un foc de artificii, pe stadionul din localitate. Seara se va încheia cu o discotecă în aer liber.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here