Internaţionalii Pandurilor revin cu două zile înainte de meci

306

Mihai Roman şi Paul Anton sunt cei doi fotbalişti de la Pandurii convocaţi la lotul naţional de către Anghel Iordănescu.
Cei doi au lipsit de la ultimele antrenamente ale gorjenilor din Antalya, au ratat şi ultimul amical al Pandurilor, cel cu Astana, şi vor ajunge la Târgu Jiu cu mai puţin de 48 de ore înainte de meciul cu Dinamo Bucureşti, meci ce contează pentru turul semifinalelor Cupei Ligii. „Roman şi Anton sunt în continuare la dispoziţia lotului naţional, vor juca pe 14 februarie cu Moldova şi imediat după meci vor reveni în ţară, aşa că noi îi aşteptăm la Târgu Jiu pe 15 februarie. Este dificil pentru noi, dar să nu uităm că în aceeaşi situaţie se află şi Dinamo”, a declarat directorul sportiv al pandurilor, Robert Bălăeţ, despre situaţia celor doi jucători.
Rămâne de văzut ce va alege să facă antrenorul Edi Iordănescu, dacă va merge pe mâna celor doi în confruntarea cu Dinamo sau nu va risca având în vedere oboseala acumulată după drum şi faptul că nu i-a avut la ultimele antrenamente la dispoziţie.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here