Internaţional Băleşti – Pandurii II, în Cupa României!

315

Câștigătoarea fazei județene a Cupei României, Internațional Bălești, va juca în prima etapă a competiției, în faza națională, contra celor de la Pandurii II Târgu Jiu.
Federaţia Română de Fotbal a publicat programul primei etape din această întrecere, în care intră în competiţie câştigătoarele fazelor judeţene ale Cupei, dar şi echipele din Liga a III-a.
Meciurile din primele tururi ale Cupei României sunt stabilite în urma împerecherii geografice, iar judeţul Gorj a avut doar două echipe cu drept de joc în fazele inferioare ale întrecerii. Pentru că Minerul Motru s-a retras din eşalonul al treilea, Federaţia Română de Fotbal nu a programat echipa în acest tur.
Conform regulamentului, Internațional Bălești va fi cea care va organiza meciul pe teren propriu, partida urmând a se disputa miercuri, 10 august 2016, cu începere de la ora 17.30.
Până în șaisprezecimi, echipa gazdă are obligația asigurării costurilor de organizare, cu excepția baremurilor de arbitraj care vor fi suportate în procente egale, 50-50%, de către ambele echipe. De asemenea, gazdele au obligația de a achita baremul de arbitraj și observare în întregime, echipa oaspete având obligația de a achita ulterior către clubul gazdă jumătate din valoare.
În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se dispută prelungiri și, dacă egalitatea persistă, se execută lovituri de departajare.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here