Internaţional Băleşti a luat primul trofeu al sezonului

332

Formaţia Internaţional Băleşti s-a impus în Supercupa Gorjului.
Peste 300 de spectatori au asistat la partida care a avut loc la Bumbești Jiu, între echipa antrenată de Dan Vasilică şi Gilortul Tg-Cărbuneşti.
Câștigătoarea fazei județene a Cupei României a început foarte bine meciul şi a punctat de două ori în prima jumătate a actului întâi. Șitoianu (20`) și Amariei din penalti (22`) au înscris golurile trupei din Băleşti, în timp ce campioana de la judeţ a marcat prin Cârciumaru în minutul 29. A fost de altfel şi ultimul gol al jocului, fluierul final consemnând victoria lui Internaţional.
“Meciul s-a jucat la elementul fizic, pentru că am putut să dominăm timp de 90 de minute, chiar dacă au jucători cu experienţă foarte mare. Noi am avut 4 jucători de `96-`97 în teren, iar ca să joci cu copii trebuie să vii cu ceva în plus. Mă aşteptam să fie meciul foarte greu şi să obţinem o victorie strânsă, chiar dacă unii ne dădeau favoriţi clari, iar alţii spuneau că o să schimbe lucrurile. Eu sunt convins că din toate punctele de vedere i-am dominat”, a declarat antrenorul Dan Vasilică.
Internațional Bălești își continuă parcursul şi în Cupa României, faza națională, acolo unde va juca în turul 3, după ce în programul turului 2 a avut norocul de a primi ca adversar pe FC Caransebeș, o echipă deja desființată.
Tehnicianul celor de la Internaţinal spune că în acest sezon vrea neapărat să joace cu o formaţie de prim eşalon. Pe lângă obiectivul din Cupa României, echipa din Băleşti îşi propune să câştige şi campionatul judeţean.
“Vrem să luăm campionatul şi să mergem în Cupa României cât mai sus. Obiectivul meu este să ajungem să jucăm cu o echipă de Liga I. Dacă nu ajungem pentru mine este un eşec, putem să trecem de încă două echipe de liga a doua şi să nu trecem de turul 4. Vreau neapărat să demonstrăm tuturor, pentru că mai sunt şi unii care se strâng la meci şi sunt doar critici. Am mulţi copii care nu au primit şanse pe unde au fost, la diverse cluburi de mai sus, pentru că le-au zis că nu ştiu să alerge sau sunt prea tineri şi aici au demonstrat”, a declarat Vasilică.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here