Inter Meteor, blat cu cei de la Sibiu

317

Acuzații de blat formulate la adresa jucătorilor de la Inter Meteor și de la cei ai echipei de fotbal pe care regele Daniel Cioabă o patronează la Sibiu. Cele două formaţii trebuiau să joace la sfârșitul săptămânii trecute finala campionatului de fotbal al romilor, însă meciul nu s-a mai disputat pentru că la Potcoava, în județul Olt, susținătorii echipei locale s-au revoltat și au cerut anularea partidei de fotbal. Romii din Olt au țipat cât au putut pentru a transmite clar că gruparea lor, Liderul Potcoava, este demnă să joace finala cu cei de la Inter Meteor, nu cei din Sibiu.
“Regele să își dea demisia pentru că a făcut aranjamente cu cei de la Târgu-Jiu, cu care sunt rude. S-au înțeles să joace între ei finala, dar ai noștri, de la Potcoava, sunt cei mai buni. Romeo de la noi e golgheterul, a dat 17 goluri cât nu au dat alte echipe și nici măcar nu îi recunosc lucrul acesta. Domnul Daniel Cioabă să își dea demisia și să nu mai facă blaturi”, au țipat romii din Potcoava, aceștia reușind până la urmă să oprească meciul dintre Inter Meteor și Sibiu. Radu Istrate, cel care conduce echipa de la Târgu-Jiu, spune că acuzațiile celor din Potcoava sunt nefondate și că meciul a fost anulat doar pentru a fi eliminate toate suspiciunile, partida urmând să aibă loc sâmbăta aceasta.
DSCN0141“Nu ne-am mai dus la Sibiu după ce am văzut ce au făcut cei de la Potcoava. Pe noi nu ne vizau acuzațiile spuse acolo, supărarea lor era pe cei de la Sibiu și asta nu ne privește direct, dar ne afectează pentru că noi eram pregătiți să mergem la Sibiu și să batem. O să mergem sâmbăta viitoare și am convingerea că vom fi câștigători. Cred că tot cu Sibiul vom juca finala pentru că cei de la Potcoava nu sunt atât de buni pe cât se laudă. Noi le-am și spus că nu au dreptate și că orice calcule am face nu putem să le dăm puncte care să îi ducă pe locul 2 în clasamentul nostru. Noi tot cu Sibiul vom face finala și vom câștiga și anul acesta”, a spus Istrate.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here