Întâlnirile cu cetăţenii din Peştişani, un lux

112

Conducerea Primăriei Peştişani refuză să aibă întâlniri cu cetăţenii din sate, după cum cere Legea 215, asta deşi locatarii satelor din comună au cerut expres acest lucru.

Consilierul PRM, Constantin Fuiorea, a pus, de asemenea, această problemă pe masa CL Peştişani, dar viceprimarul localităţii, Ilie Fuiorea, nu a acceptat intervenţiile acestuia. Vicelui îi este astfel teamă că, urmare a acestor întâlniri normale cu cetăţenii, consilierii participanţi la discuţii, vor scoate în evidenţă doleanţele localnicilor, doleanţe pe care viceprimarul nu a reuşit să le rezolve în timpul mandatului său, de peste o jumătate de an. De asemenea, vicele are temeri că colegii săi de CL Peştişani ar putea câştiga capital electoral de pe urma acestor întrevederi constructive cu cetăţenii.
Deşi se motivează că nu se găseşte timp pentru aceste întâlniri, în week-end vicele a supravegheat instalarea de termopane la sediul primăriei, fără ca vreunul dintre consilierii să ştie de această nouă investiţie aprobată de liberalul Fuiorea.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here