Întâlnirea poliţiştilor cu copiii va avea loc la Mall!

1273

Din cauza ploilor, acţiunile IPJ Gorj stabilite pentru Ziua Copilului şi care vor începe la ora 12.00, se mută la Mall. Anunţul a fost făcut în urmă cu puţin timp.

Iată ce au pregătit poliţiştii, pentru azi:

• Vor fi efectuate exerciții de prezentare a tehnicii din dotare și activități demonstrative cu câinii din dotarea Serviciului Criminalistic;

• Se va prezenta tehnica și armamentul din dotare de către polițiștii din cadrul Serviciului Pentru Acțiuni Speciale;

• Va fi organizat un concurs de biciclete pentru copii, de către polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu Biroul Siguranța Școlară;

• Polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității vor premia participanții la concursul ”Mesajul meu anti-bullying”, fiindu-le distribuite diverse premii.

• De asemenea, vor fi oferite material preventive și cărți de colorat copiilor, având ca tematică imagini și ghicitori cu polițiști.

La activități vor participa polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciul Rutier, Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, Biroul Siguranță Școlară și Biroul pentru Protecția Animalelor. Urăm tuturor copiilor ,,La mulți ani,, și o copilărie fericită !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here