Inspectorul școlar general, în inspecție la Școala Gimnazială nr.1!

4765

Dana Constantinescu, inspectorul școlar general al IȘJ Gorj, s-a prezentat personal, marți, la Școala Gimnazială ,,Gheorghe Tătărescu” din Târgu-Jiu, după ce Gorjeanul a relatat situația elevilor de la clasa pregătitoare. Mai exact, cei mai mici elevi ai școlii erau scoși din școală pe ușa din spate, printre tomberoane, pentru că directoarea unității a considerat că astfel reduce aglomerația din fața unității educaționale de la ora 11.00. Deși la fața locului a fost prezent inspectorul de sector, salariata IȘJ Gorj nu a luat nicio măsură, ascultând doar varianta expusă de către directoarea unității de învățământ. Aceasta ar fi menționat că deja curtea școlii ar fi fost igienizată, lucru ireal. Cert este că, personal, inspectorul școlar general Dana Constantinescu a venit marți la școală, iar decizia directorului a fost anulată. Începând de astăzi, elevii de la clasa zero folosesc și la intrare și la ieșire ușa din față, lucru care mulțumește părinții supărați că doar copiii lor utilizau ieșirea din spate, loc în care intrau și părinții, fapt interzis de normele Covid.
A.S.

2 COMENTARII

  1. Numai idei proaste a avut distinsa duduie de când a venit la conducerea școlii.
    Ce mai imagine îi face instituției! Păcat! Sunt dascăli de valoare acolo, dar dacă sunt conduși de incompetenți, pierderea e și pentru elevi și pentru profesori.

  2. Mai întâi să avem bani de investiții și mai apoi doamna inspector general Dana Constantinescu să-și rezolve problemele din Inspectorat.
    Școala respectivă nu a primit investiții pentru amenajarea spațiului de mult timp. În calitatea mea de părinte cam așa văd eu lucrurile. Să o văd ceva face ”renumita” directoare din luna ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here