Inspectorul școlar general a deschis anul de învățământ la Școala ,,Constantin Săvoiu”!

1999

Marcela Mrejerul, inspectorul școlar general, a participat, ieri, la deschiderea noului an de învățământ la Școala Gimnazială ,,Constantin Săvoiu”.
Aceasta a dat citire, în fața părinților, elevilor și cadrelor didactice, mesajului Ministerului Educației pentru prima zi de școală, urându-le elevilor și profesorilor succes în noul an.
A fost însoțită de inspectorul școlar adjunct, Marian Staicu.
Directorul școlii, Violeta Dulubei, a citit apoi cadrele didactice de la clasele pregătitoare și elevii lor, care și-au însoțit învățătorii în spațiile unde vor învăța anul acesta.

A.S.

1 COMENTARIU

  1. De ce nu a mers doamna inspector general la CNTV, care este langa aceasta scoala si unde dl director Tascau a facut numai ce a vrut el cu imparteala elevilor pe clase.
    Directorul Tascau a facut repartizarea elevilor in clase, numai pe criterii de ”pile”. Sa explice cum de au fost transferați elevi de la alte profile si au avut loc in primele 2 clase de matematica informatica, adica 9A si 9B si altii care au optat pt matematica informatica abia au avut loc in ultimele doua clase 9C si 9D. Cum se face ca la primele 2 clase predau profesori care sunt cel mai bine cotati si la celelalte, restul. Cum primele 2 clase au cate 30 de elevi si celelalte 2 cate 25. Ar fi bine sa se sesizeze si Inspectoratul Scolar si sa explice public dl Tascau pe ce criterii a facut imparteala claselor a 9-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here