Inspectorii sanitar-veterinari au demarat – Campanie de control în zonele rurale

834
Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Gorj a început de luni, 20 iulie, o campanie de control a tuturor unităţilor comerciale din zonele rurale. Potrivit lui Ion Iliuţă, directorul coordonator DSVSA Gorj, verificările vizează absolut toţi agenţii economici din zonele săteşti, indiferent de profilul activităţii desfăşurate.

„Am demarat la începutul acestei săptămâni o campanie de control a firmelor din zonele rurale. Vrem să facem o inventariere completă a tuturor unităţilor comerciale şi, totodată, un control amplu privind respectarea normelor sanitar-veterinare. Firmele care vor fi depistate că nu respectă aceste norme şi au nereguli mari, vor fi închise”, a declarat Ion Iliuţă.

În cursul zilei de marţi, inspectorii sanitar-veterinari au verificat 17 agenţi economici de pe ruta Mătăsari – Dragoteşti – Bolboşi , la doi dintre aceştia aplicând sancţiuni în valoare de 11.000 lei.
Altor 3 unităţi le-au fost aplicate avertismente pentru neînregistrarea sanitar-veterinară şi manipularea necorespunzătoare a mărfii. Controalele vor continua până la sfârşitul lunii august.
I.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here