Inspectoratul de Jandarmi Gorj şi-a sărbătorit veteranii

166

ziua veterani1Jandarmii gorjeni nu şi-au uitat înaintaşii şi au sărbătorit la sfârşitul săptămânii trecute „Ziua Veteranilor Unităţii”, în semn de recunoştinţă pentru tot ce aceştia au făcut în decursul carierei lor.

Locul de desfăşurare al evenimentului a fost Poligonul Turcineşti şi s-a avut în vedere consolidarea relaţiilor între generaţiile de jandarmi, precum şi manifestarea respectului pentru predecesorii unităţii.

De asemenea, de Ziua Veteranilor Unităţii, a avut loc şi un concurs de tir sub egida “Cupa Veteranului la Tir”, invitaţii putând demonstra că încă mai pot mânui armele, obţinând rezultate foarte bune.

„La finalul concursului aceştia au primit diplome şi au ţinut să-şi exprime aprecierea pentru faptul că nu au fost uitaţi şi s-au putut revedea pentru a rememora amintiri din activitate, această mică incursiune în timp trezindu-le nostalgia frumoasei cariere de militar”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Tudor Vladimirescu” Gorj, Alin Ivan.

Această manifestare este premergătoare sărbătoririi Zilei Jandarmeriei Române, care este omagiată în fiecare an în data de 3 Aprilie, iar până atunci se vor organiza şi alte competiţii sportive interinstituţionale.

Cristina Răscol

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here