Înscrieri până pe 15 noiembrie la concursul de fotografie: „100 de ani într-o fotografie”

162

Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu împreună cu Asociația pentru Democrație, Educație, Respect (ADER) organizează Concursul de fotografie: „100 de ani într-o fotografie”. Organizatorii doresc să contribuie la promovarea conștiinței și identității naționale în rândul tinerilor, importanța făuririi Marii Uniri, cinstirea memoriei și sacrificiilor înaintașilor.

Concursul de fotografie: „100 de ani într-o fotografie” se adresează elevilor și studenților, care au împlinit vârsta de 14 ani până la data începerii concursului. Fiecare concurent se poate înscrie în concurs cu maximum 3 fotografii. Acestea vor fi depuse doar în format electronic. Fotografiile vor fi însoțite de o scurtă descriere care să explice încadrarea fotografiei în tematica concursului. Fotografiile trebuie să aibă o calitate de minim 3 Megapixeli. Respectarea temei concursului este obligatorie. Concurenții pot opta pentru orice subiect, care are legătură cu sărbătorirea Centenarului. (Ex. personaje istorice, monumente, locuri, tradiții, obiceiuri, evenimente, arme, uniforme militare, etc).

Termen limită pentru înscriere
Fotografiile se pot transmite, exclusiv prin e-mail, la adresa 4roader@gmail.com, până la data de 15 noiembrie 2018, ora 22.00.
Rezultatele finale ale concursului vor fi anunțate până la data de 20 noiembrie 2018, autorii primelor trei fotografii câștigătoare vor fi premiați prin participarea la excursia tematică ADERă LA PATRIOTISM, ce va avea loc în data de 8 decembrie 2018, în orașul Alba-Iulia.
Regulamentul de desfășurare a acestui concurs poate fi consultat pe pagina www.4ader.ro.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here