Înscrieri până la sfârşitul lunii pentru cursul de diplomaţie organizat la UCB

107

Institutul Diplomatic Român în colaborare cu Universitatea „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu organizează cursul „Securitate, diplomaţie şi politică externă”. Activităţile se vor desfăşura în luna noiembrie, pe parcursul a două săptămâni, la Târgu-Jiu. Înscrierile continuă până la sfârşitul acestei luni. Participanţii vor primi diplome eliberate de către Institutul Diplomatic Român.

Institutul Diplomatic Român în colaborare cu Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu organizează, în luna noiembrie, cursul: „Securitate, diplomaţie şi politică externă”. Potrivit organizatorilor, activităţile se vor desfăşura pe parcursul a două săptămâni, zilnic, între orele 16:00-20:00, în cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu. La absolvirea cursului se vor elibera certificate de către Institutul Diplomatic Român.

Înscrieri până la sfârşitul lui octombrie
Potrivit organizatorilor, mai sunt câteva zile până la sfârşitul perioadei de înscriere. „Înscrierile continuă până la sfârşitul lunii octombrie, termen până la care noi definitivăm lista cursanţilor. Am făcut adrese către instituţii şi aşteptăm propuneri pentru înscrieri”, a declarat Gheorghiţa Florescu. Taxa de şcolarizare este de 300 euro, organizarea cursului fiind condiţionată de înscrierea a cel puţin 50 de cursanţi. Înscrierea se face la Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu. Dosarul de înscriere trebuie să conţină următoarele documente: copie legalizată după Diploma de licenţă, copie legalizată după certificate de naştere şi căsătorie (după caz), copie după CI/BI, chitanţa de achitare a taxei de înscriere.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here