Înmormântările, botezurile și nunțile, taxate triplu la Padeș

414

Consilierii locali ai comunei Padeș au decis, la ultima ședință de CL de anul trecut, să tripleze taxa impusă cetățenilor localității care vor să-și organizeze evenimente, gen nunți, botezuri și înmormântări, în clădirile din domeniul public și pe terenurile similare. Taxa a crescut astfel de la 50 de lei pentru eveniment, la 150 per eveniment. Banii astfel colectați devin venituri la bugetul local. Autoritățile impun, de asemenea, și o condiție organizatorilor, adică faptul că evenimentele care se organizează pe terenurile publice de lângă școli și grădinițe să fie realizate doar în zilele de sâmbătă și duminică.
Proiectul în cauză a fost propus consilierilor de Padeș în ședința din 15 decembrie 2016 ea fiind aprobată de 11 dintre cei 13 consilieri, în cauză înregistrându-se și o abținere. Hotărârea o modifică, de fapt, pe altă dată în aprilie 2015, care impusese taxă de 50 de lei pe evenimentele respective organizate în incinta căminelor culturale, pe terenurile din domeniul public de lângă unitățile școlare și pe terenurile aflate în patrimoniul CL Padeș.
A.Stoica

1 COMENTARIU

  1. Le luati banii saracilor sa aveti voi pe ce risipi aiurea…ati putea sa le dat voi bani. Auzi…taxa de inmormantare? Si daca nu are bani? Mortul mai asteapta…tara de gunoaie..psd

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here