Înjurături și bătaie pe o stradă din Mătăsari

492

În urma unui scandal spontan, un bărbat de 40 de ani, din orașul Rovinari, a fost bătut, luni, de doi tineri cu care s-a întâlnit întâmplător pe stradă, în timp ce mergea către locuința sa din Mătăsari. Agresorii au fost reținuți pentru 24 de ore, sub acuzațiile de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii şi liniştii publice. Altercația a fost anunțată la 112 de o tânără de 28 de ani.
”Din cercetările efectuate de poliţiști la faţa locului s-a constatat faptul că un bărbat de 40 de ani, din orașul Rovinari, în timp ce se deplasa pe jos spre locuința sa din localitatea Mătăsari, în urma unui conflict spontan cu doi tineri de 20 și 32 de ani, din comuna Mătăsari, a fost agresat fizic de către aceștia. În urma conflictului bărbatul a suferit mai multe leziuni, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În baza probatoriului administrat în dosar, faţă de cei doi tineri a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale, fiind reţinuți pentru o perioadă de 24 ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propuneri legale”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.
Victima are nevoie de 8-9 zile de îngrijiri medicale. După audieri, procurorii din Motru au decis punerea suspecților sub control judiciar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here