Îngrijorare la Gorj, după accidentul lui Ponta

310

ponta accidentVictor Ponta, deputat de Gorj şi preşedintele PSD, a fost implicat într-un accident în cursul zilei de vineri în satul Cioca-Boca din Iaşi. Acesta participa la Raliul Iaşului, alături de pilotul clujean Edwin Keleti. Ieşirea în decor a autoturismului în care se afla Ponta a produs îngrijorare în judeţul Gorj, acesta fiind deputat de Târgu-Jiu.

Maşina în care pilotul se afla alături de co-pilotul său, Victor Ponta, a ieşit din decor, iar apoi s-a răsturnat. Cei doi concurau la Raliul Iaşului, iar în timpul incidentului maşina avea o viteză cuprinsă între 50 – 60 kilometri/oră. Atât pilotul cât şi preşedintele PSD au scăpat fără nicio rană şi nu au fost deloc speriaţi, neconsiderând că acest incident va fi urmat şi de alte ghinioane. La competiţia de vineri, cei doi au concurat cu un Ford Focus WRC, care a aparţinut fostului campion mondial Carlos Sainz.

Mulţi cetăţeni interesaţi

ponta accident 2Radu Teodorescu, preşedinte Tineretului Social-Democrat din Gorj şi şeful cabinetului de deputat de la Târgu-Jiu al lui Victor Ponta, a fost asaltat cu telefoane chiar la scurt timp după incidentul de la Iaşi: „M-au sunat o mulţime de oameni, de la colegii din organizaţiile de tineret, la deputaţi din alte judeţe şi chiar la simpli cetăţeni. Atât pe mine, cât şi pe preşedintele PSD, Victor Ponta, ne-a bucurat într-un fel acest lucru deoarece ne-am dat astfel seama că oamenilor le-a păsat de soarta sa şi că este un politician îndrăgit”.

Acesta a spus că accidentul s-a produs după o direcţie greşită a maşinii, o ieşire de pe pistă, iar, apoi, autovehiculul s-a răsturnat de două ori. „Atât pilotul cât şi preşedintele PSD sunt teferi şi nu au dat satisfacţie la adversarii politici. Este pentru prima dată când lui Victor Ponta i se întâmplă aşa ceva la o cursă de raliu”, a menţionat Radu Teodorescu.

Conform acestuia, cei doi concurenţi au dorit să revină pe pistă spre a continua cursa, însă maşina nu le-a permis acest lucru. Keleti şi Ponta sunt deja campionii sezonului 2010, la grupa A.

Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here