Îngrijiri gratuite la domiciliu, sub umbrela Medserv Min! Condiția: carnetul de asigurat

5597

De la jumătatea anului trecut, Medserv Min, subunitate a Complexului Energetic Oltenia, a oferit un nou timp de serviciu gorjenilor. Este vorba despre îngrijirea medicală la domiciliu, în baza carnetului de asigurat.

Totul este gratuit, dă asigurări directorul societății, Anca Bordușanu, cu mențiunea cî pacienții prezintă, acasă, în momentul tratamentului, carnetul de asigurat și tratamentul care trebuie administrat. Astfel, în baza sfatului medicului și a tratamentului deținut de pacient, salariații Medserv Min fac tratamentul injectabil, perfuzabil, care este indicat, direct acasă la bolnav.
Bordușanu a explicat că a reușit să acrediteze acest tip de servicii medicale la domiciliu, atât de necesare la nivelul județului, știut fiind că în Gorj nu mai există decât o firmă care prestează un astfel de serviciu.
De altfel, serviciile se pot realiza la nivelul întregului județ.
„Mergem acasă la pacient și îi acordăm tot sprijinul medical necesar, conform recomandărilor medicului specialist. Serviciile, pe care le prestăm, sunt gratuite”, mai transmite directorul executiv.
A.S.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here