Inginerie made in Cîlnic! – Cisternă răsturnată din cauza şanţului prost făcut

911

O cisternă plină cu combustibil, ajunsă pe raza comunei Cîlnic pentru alimentarea benzinăriei SUCCES din localitate, s-a răsturnat marţi, la ora 16.30, pe artera ce face legătura între Târgu-Jiu şi Motru. Totul, urmare a unor şanţuri prost realizate de-a lungul drumului respectiv, aici efectuându-se deficitar lucrări la reţeaua de canalizare. Pericolul a fost foarte mare, deoarece cisterna putea exploda, fiind plină cu combustibil ce nu a apucat să alimenteze rezervoarele staţiei PECO. Acesta este al doilea incident petrecut, în ultimele zile, pe raza comunei, mai multe maşini avariindu-se tot din cauza găurilor din drum.

În timp ce primarul comunei Cîlnic împarte în continuare plase cu alimente pe raza localităţii Pinoasa, deşi în cauză există un dosar penal în cercetare, la intrare în localitate a avut loc un teribil incident. Este vorba despre o cisternă plină cu combustibil, aparţinând firmei Succes, care s-a răsturnat, se pare, din cauza şanţurilor săpate pentru investiţia de canalizare a comunei.
Deşi în incident nu s-au înregistrat victime, a existat pericolul ca cisterna să ia foc şi chiar să explodeze staţia Peco din apropiere. Asta spuneau chiar localnicii care au sesizat poliţia de pericolul aflat la mică distanţă de casele lor.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here