Inginer de la Cariera Tismana, surprins cărând lucernă cu Dusterul unității miniere

7930

Constantin Stoian, inginer în cadrul Carierei Tismana, a recidivat. Dacă anul trecut era cercetat pentru furt de lemne iar în februarie mai multi salariați ai unității protestau la sediul companiei, atrăgând atenția cu privire la abuzurile lui Stoian la adresa multora dintre ei, acum inginerul a mai făcut-o o dată lată. Mai exact, a fost surprins în trafic, cărând lucernă cu Dusterul unității miniere, asta, la orele 20.00. De altfel, Stoian nu ar fi străin de utilizarea autovehiculului CEO în interes personal. Mașina cu numărul GJ 61 WTI este numai sub fundul lui Stoian, dar conducerea unității miniere se face că nu vede, deși, spun salariații, că și motorina ar fi luată periodic la pachet pentru uzul inginerului.
Nu demult, mandatul pe funcția de coordonator al carierei a expirat pentru Stoian dar, în ciuda divergențelor legate de respectivul, inginerul a primit o prelungire pe funcție, că așa este la CE Oltenia. Cu cât ești mai ,,bombardier” cu atât ești mai apreciat…
A.S.

1 COMENTARIU

  1. Acest Stoian e partenerul de potlogarii al lui Busuioc Adrian, rudar ajuns inginer „pe sarsana”, care, impreuna cu membrii familiei lui din Hobita, mi-a furat multe bunuri din casa si curte, mi-a distrus casa, dependintele si curtea si s-a folosit de ele cu nesimtire si nemerinicie. Totodata, el s-a bransat ilegal la reteaua Apa Reggio si, de multi ani, fura apa astfel. In plus, probabil in combinatie cu Stoian si cu alti angajati, sustrage carbune din Cariera Tismana si il vinde pentru sume substantiale, Am depus o noua plangere in acest sens la Politia Pestiusani in Decembrie 2021, dar, in decursul anilor, angajatii acesteia au musamalizat toate sesizarile mele. Nu in ultimul rand, am auzit ca doi muncitori ai acelei Cariere au murit datorita abuzurilor acestei clici de infractori inraiti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here