Înghesuială pe lista PSD Gorj de la parlamentare

3157

Mai mulți social-democrați râvnesc la un post de parlamentar. Ei și-au depus deja scrisorile de intenție la partid și urmează ca acestea să fie analizate de către șefii PSD. Un singur nume este cert până acum, cel al președintelui PSD Gorj, Mihai Weber. Acesta va deschide lista pentru Camera Deputaților.
„Sunt mai mulți colegi care și-au înaintat scrisorile de intenție, pentru a candida pe una dintre liste, la Camera Deputaților sau Senat. Aș putea să vă dau câteva nume: Ciprian Florescu, Florin Cârciumaru, Andrei Maioreanu, Claudiu Manta, Doru Iriza. Cred că vor fi pe listă și doamnele Elvira Șarapatin, Anca Bordușanu și am înțeles că și domnul Mihai Gherghe și-a depus candidatura”, a susținut Aurel Popescu, fostul președinte al PSD Târgu-Jiu, la un post local de radio.
Surse din partid susțin că pe listă s-ar putea regăsi fostul prefect Cristinel Rujan, profesorul Dorin Tașcău și chiar fostul deputat Camelia Khraibani. Scrisorile de intenție s-au depus până joi, inclusiv.
În PSD au fost stabilite însă anumite criterii pentru desemnarea candidaţilor la alegerile parlamentare, printre acestea numărându-se aptitudinile de comunicare, intelectuale, relaţionare, apariţiile în presă, integritatea sau leadership-ul.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here