Infracțiuni rutiere cercetate de polițiști

169

Multiple infracțiuni rutiere au fost depistate de polițiștii gorjeni, în ultimele două zile. Astfel, aa data de 22 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Târgu-Jiu au identificat în trafic un bărbat de 36 de ani, din comuna Băleşti, în timp ce conducea un autoturism pe raza cartierului Bârseşti, fără a deține permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de o persoană fără a poseda permis de conducere.
De asemenea, joi, 21 iulie, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Târgu-Jiu au identificat în trafic un bărbat de 37 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, având autorizația provizorie de circulație expirată.
În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice.
Pe 22 iulie, poliţiştii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci au identificat în trafic un tânăr de 24 de ani, din comuna Roșia de Amaradia, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de o persoană aflată sub influenţa alcoolului.
Și poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au identificat în trafic, joi 21 iulie, un bărbat de 46 de ani, din municipiul Medgidia, judeţul Constanţa, în timp ce conducea o autoutilitară pe D.J. 673, localitatea Turceni, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here