Infracțiuni în trafic

254

La data de 03 martie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au depistat în trafic un bărbat, de 57 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 66, comuna Drăguţeşti, având o concentraţie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean Gorj, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.
Tot la data de 03 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu – Biroul Rutier s-au sesizat despre faptul că un tânăr, de 23 de ani, din comuna Farcăşeşti, a condus un autoturism pe strada Termocentralei, autoturismul fiind radiat din circulaţie de autorităţile italiene din data de 23 februarie 2015.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here