Infectările noi cu Covid s-au dublat în ultima săptămână

2009

Ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila a declarat luni că în ultima săptămână s-au înregistrat 7.726 de cazuri de COVID-19.

„A început o creștere cu 80% în săptămâna 26 iunie – 3 iulie. Decesele au fost relativ puține e vorba de valori săptămânale. Evoluția din ATI nu pune probleme, dar a crescut numărul de cazuri. Numărul de cazuri internate în secții a crescut mult, mult mai lent. Rata de pozitivitate a crescut a cu 50% față de săptămâna precedenta. Tulpina Omicron este în continuare dominantă, 100% din secvențieri sunt cu Omicron. Nu există dovezi privind o severitate mai mare. Reinfecțiile cu BA5 sunt frecvente inclusiv pentru persoanele care au trecut prin boală cu Omicron. Avem circa 20% reinfecții.

Având în vedere că au trecut șase luni de la valul inițial, chiar și cei vaccinați cu trei doze, e clar că există o eludare a răspunsului imun chiar și la cei vaccinați, așa că estimăm o creștere în curând”, a declarat Rafila, într-o conferință de presă.

1 COMENTARIU

  1. Interesant, să înțelegem că ce-i ce s-au vaccinat, răspunsul, efectul,sa
    „eludat”adică sa pierdut. Dacă ar fii numai asta problema, s-au efectul vaccinări,ar fii ok. A-ți auzit de „noul” sindrom al posibilități de a muri subit.? Se pare că teoria „conspirației” prinde contur. Se dorește depopularea planetei. O nouă Ordine Mondială. O elită,și un minim grup de sclavi. Totul se rezumă la atitudinea față de Cel ce-a creat omul. Războiul între bine și rău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here