Înecat în piscina de la Săcelu

161

Un băiat de doar 12 ani şi-a pierdut viaţa sâmbătă după-amiază la o piscină privată din Săcelu, unde venise împreună cu sora sa, de 20 de ani, şi cu bunicii.
Puştiul era din Bucureşti şi îşi petrecea o parte din vacanţa de vară la Novaci, iar de căldura de la sfârşitul săptămânii trecute a decis să scape printr-o baie la piscină, asta deşi nu ştia să înoate.

Minorul a fost lăsat de rudele sale să intre în apa adâncă de până la doi metri şi, deşi nu a fost observat timp de vreo 10 minute, nimeni nu şi-a făcut griji pentru el. O altă persoană aflată la piscină l-a observat zăcând pe fundul apei, moment în care a şi anunţat reprezentanţii piscinei că este posibil să fie cineva înecat, lucru care s-a şi confirmat.
Un medic din staţiunea Săcelu a fost chemat de urgenţă la faţa locului, iar un echipaj de la Ambulanţă a venit în grabă, dar toate eforturile au fost în zadar. Puştiul nu a mai scăpat, el fiind scos din apă fără suflare. Martori oculari spun chiar că acesta ar fi regurgitat resturi alimentare în acel moment, reprezentanţii piscinei refuzând să facă vreun comentariu cu privire la cele întâmplate în locaţia respectivă, ei limitându-se la a preciza că „aşa ceva nu s-a mai întâmplat”. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili exact împrejurările în care s-a produs decesul, cauzele morţii urmând să fie stabilite de medicii legişti la efectuarea necropsiei.
Gelu Ionescu
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here