Independenții Călinoiu și Ciocea, în târgul săptămânal de la Logrești

340

Candidatul independent Ion Călinoiu a avut, vineri, întâlniri electorale cu alegătorii din localităţile Logreşti şi Târgu-Cărbuneşti.

Prezent la Târgul săptămânal din comuna Logreşti, Ion Călinoiu a avut ocazia să stea de vorbă cu cetăţeni din toată zona Amaradia, precum şi cu primari din localităţile învecinate. Cunoscut de cetăţeni datorită deselor prezenţe acolo din perioada mandatelor de preşedinte al Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu s-a bucurat şi la această vizită de căldura şi de încrederea oamenilor, care și-au exprimat sprijinul pentru candidatura sa independentă la Camera Deputaţilor. La Târgul săptămânal de la Logreşti, alături de Ion Călinoiu s-a aflat şi candidatul independent pentru Senatul României, Ion Ciocea. Ambii candidaţi şi-au exprimat credinţa că pot reprezenta, în Parlamentul României, interesele gorjenilor, unul din multele argumente în acest sens fiind acela că experienţa din administraţie şi faptul că sunt la curent în mod nemijlocit cu problemele şi solicitările oamenilor fac diferenţa între ei şi contracandidaţii care nu cunosc aproape nimic despre comunele şi satele din Gorj, pe care le vizitează, eventual, doar în campaniile electorale.

Alături de cărbuneșteni
Tot vineri, Ion Călinoiu s-a întâlnit, la Târgu-Cărbuneşti, cu reprezentanţi ai cetăţenilor din localităţile componente ale oraşului şi cu factori de decizie de la nivel administrativ. Candidatul a folosit acest prilej pentru a-şi face cunoscute proiectele legislative pe care doreşte să le promoveze în Parlament.
Ion Călinoiu i-a asigurat pe participanţii la întâlnire că aceste proiecte sunt izvorâte din solicitările concrete ale gorjenilor şi au drept scop rezolvarea unor probleme cu care aceştia se confruntă, iar candidatul independent şi-a asumat, în faţa alegătorilor, decizia fermă de a se lupta pentru ca dorinţele cetăţenilor să devină legi bune pentru ei.

Sâmbătă, 26 noiembrie, candidatul independent Ion Călinoiu s-a întâlnit cu alegătorii din localităţile Brăneşti, Plopşoru, Ţânţăreni şi Rovinari, iar duminică a fost prezent la Târgul săptămânal din localitatea Bolboşi.
M.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here