Încurajați-vă copiii să facă cât mai multe lucruri

1589

Creșterea copiilor este una dintre cele mai grele, dar și cele mai frumoase ocupații din lume. La prima vedere pare că necesită mult timp, răbdare, iar nevoia de a ști despre dezvoltarea copilului, ce trebuie să mănânce, să îmbrace, să învețe, importanța somnului sau a timpului de joacă, precum și mulți alți factori, s-ar putea să vă descurajeze. Totuși, lucrurile nu sunt atât de complicate, mai ales în vremurile actuale, când există mii de produse menite să ușureze munca părinților și să asigure confortul copiilor.

Varietatea de articole pentru copii și diverse activități

Multe magazine oferă în prezent articole excelente pentru copii și extrem de utile. Mai mult, puteți achiziționa online – rapid și fără efort, cam tot ce vă trebuie, de la jocuri și jucării educative sau articole care facilitează transportul la orice vârstă, precum cărucioare și scaune auto, până la articole de îngrijire și igienă sau pentru amenajarea camerei copilului.
Printre magazinele specializate în articole pentru copii, puteți vizita magazinul online Nichiduță, cu peste 100000 de produse pentru joacă, plimbare, transport, camera copilului, îngrijire bebe și copii, pentru școală și multe altele.
Vexio este un magazin online din București, cu livrări în toată țara, fondat în vara anului 2008 și recunoscut în scurt timp că fiind unul dintre cele mai importante magazine online din România pentru calitatea serviciilor oferite clienților și premiile obținute în industria eCommerce.
Pe lângă laptopuri, tablete și gadgets, componente PC, telefoane ori smartphone, rețelistică și supraveghere video, electrocasnice etc., aici puteți cumpăra articole bebe, rechizite școlare, biciclete, trotinete, dar și articole diverse pentru casă și grădină, printre altele.
Multe produse din oferta magazinului vă pot fi de folos când vine vorba de prepararea hranei pentru copii, îngrijirea personală ori supravegherea copilului, amenajarea locului de joacă, dar mai ales găsiți produse destinate petrecerii timpului în aer liber, sport și alte activități care ajută la dezvoltarea armonioasă a copiilor.

Copiii petrec timpul în mod diferit astăzi decât în trecut

Copiii nu numai că au mai puțin timp liber, dar petrec și mai puțin timp jucându-se în aer liber. Timpul petrecut în fața ecranelor este o alegere populară și la îndemână în rândul copiilor din ziua de azi. Pot învăța lucruri interesante, se pot adapta mai repede noilor cerințe, dar este recomandat să-i implicați și în alt gen de activități.
Dacă prichindelul dumneavoastră este suficient de mare pentru a merge și a comunica, este suficient de mare pentru a începe să contribuie la îngrijirea animalelor, de exemplu. Puteți începe cu o singură sarcină pentru un animal de companie din familie, cum ar fi hrănirea acestuia sau curățarea/reumplerea vasului cu apă. Destul de curând, copilul dvs. va putea să se ocupe de orice, de la antrenament la îngrijire.
Indiferent dacă animalul de companie este câine,  pisică, pește, țestoasă, hamster, șopârlă sau pasăre, la magazinul Zooplus puteți cumpăra hrană și accesorii pentru orice animal de companie. De la hrana uscată, ce poate fi ușor administrată de către copii, și boluri sau automate pentru mâncare și apă, la zgărzi și lese, culcușuri, cuști, articole pentru sport și dresaj, multe accesorii pentru animale pot ajuta la dezvoltarea abilităților copilului dvs.
Animalele de companie învață copiii atât de multe lecții incredibile despre etapele vieții și despre toate complexitățile și emoțiile care le însoțesc. Acestea au o viață mai scurtă decât majoritatea oamenilor, ceea ce le oferă copiilor oportunități de a observa și experimenta o gamă largă de faze, etape și procese naturale. De la găini care depun ouă la pisici care au pui, până la stingerea din viață a câinelui familiei, durata de viață a unui animal oferă copiilor atât de multe lecții pentru a învăța despre frumusețea, asprimea și bucuria vieții.

Copiii cu animale de companie petrec mai mult timp afară

Animalele fac parte din viața multor copii și acesta este un lucru bun, deoarece există câteva beneficii cu adevărat uimitoare ale creșterii copiilor în jurul animalelor. Animalele mari și mici iubesc, învață, încântă și oferă un tip special de companie pentru copii.
Știm cu toții importanța de a scoate copiii afară și cât de benefică este activitatea fizică pentru copii. Copiii cu animale de companie tind să iasă mai mult afară – să meargă la plimbare, să alerge și să se joace – și se bucură de toate beneficiile asociate pentru sănătate, ale unei vieți active în aer liber.
A scoate câinele la plimbare, a hrăni vitele la fermă, a merge într-o excursie sau a ajuta la lucrul în grădină sunt stimulente grozave pentru a scoate copiii afară și a fi activi.

Găsiți cu Tipli modalități de a petrece timp de calitate alături de copii

Tipli vă informează săptămânal, punându-vă la dispoziţie cataloagele mai multor magazine unde puteți achiziționa articole pentru copii și întreaga familie, casă și grădină, drumeții sau hobby și sport, ce pot îmbunătăți stilul de viață sau vă pot inspira.
Totodată, Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online. Totodată, puteți primi bani înapoi din prețul achizițiilor pe anumite site-uri, pe care le vizitați prin Tipli.
Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani înapoi, indiferent de promoțiile existente. Rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate vă ajută să economisiți și mai mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here