Inculpată pentru tentativă de omor, scoasă și de sub control judiciar pentru că a născut

6034

Cristina Mihaela Burtea, trimisă în judecată pentru tentativă de omor în 2019, după ce și-a înjunghiat cu un cuțit fostul concubin, a fost scoasă de sub control judiciar pe parcursul judecății. În favoarea inculpatei a intervenit faptul că aceasta a rămas însărcinată și a dat naștere, recent, unui copil. Femeia a stat după gratii opt luni, imediat după comiterea faptei, apoi a fost în arest la domiciliu peste un an, apoi o lună sub control judiciar, iar acum este liberă. Sentința a fost dată pe 7 octombrie la Tribunalul Gorj-Secția Penală.

Victima Cristinei Mihaela Burtea a fost șocată de sentința dată de instanță, în sensul că omul s-a ales cu o tăietură de 7 cm adâncime și 2-3 cm lățime pe abdomen, rana fiind făcută de respectiva cu un cuțit de tăiat lubeniță.
Bărbatul de 38 de ani a suferit o operație grea și a stat două luni la pat pentru recuperarea care a durat 60 de zile. Omul spune că se teme pentru viața sa și i se pare injust că cea care a vrut să îl omoare a fost pusă în libertate. Procesul continuă, următorul termen având loc pe 21 octombrie.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here