Incident grav la Casa Păstrăvarului din Peștișani! Fiul viceprimarului de Țicleni, internat în spital după ce a fost lovit cu o lopată în cap și în spate!

3378

Cristian Claudiu Băran, fiul viceprimarului PSD de Țicleni, a fost victima unui incident grav petrecut sâmbătă dimineața. Acesta, împreună cu un grup numeros de prieteni, pasionați de atv-uri, s-a cazat, la final de săptămână, la Pensiunea ,,Casa Păstrăvarului” din Peștișani, ca, în dimineață zilei de sâmbătă, să izbucnească o altercație, pe fondul consumului de alcool, între doi dintre membrii găștii. Unul a cerut ajutor din afară iar șapte indivizi și-ar fi făcut apariția la pensiune. A izbucnit astfel o nouă altercație în care a căzut victimă și Băran, care a fost lovit destul de grav, cu o lopată, în cap și în spate. IPJ Gorj a confirmat incidentul, polițiștii întocmind dosar penal, în timp ce victima a ajuns cu o ambulanță la spital.

Incidentul a avut loc sâmbătă dimineața în jurul orei 5.00. Grupul de peste 20 de persoane s-a cazat la Casa Păstrăvarului, pensiunea aflată în incinta unei păstrăvării, de vineri. Atv-urile au fost aduse pe o platformă, iar proprietarii au ajuns la spațiul de agrement cu un microbuz ori cu mașini personale. Turiștii din Gorj și-au adus la pensiune o mare cantitate de băutură, spun martorii, în grup fiind, se pare, o singură femeie.

De la mărul Evei
De la aceasta a și pornit ceartă între doi dintre cei cazați, și asta pe fondul consumului abundent de alcool. Unul dintre cei care s-au luat de prezența feminină din grup a ajuns să se bată cu cel care a venit cu aceasta. Respectivul, un tânăr din Târgu Cărbunești, ar fi sunat niște prieteni care i-ar fi sărit în ajutor.
Prietenii respectivului au venit dimineața la pensiune și s-au luat la bătaie cu câțiva din grupul cazat aici. În altercație a intrat și Băran, care s-ar fi temut că noii veniți vor să-i ia atv-ul, ultimul avut fiindu-i furat luna trecuta. Cert este că, Băran a fost grav lovit, se pare cu o lopată, în zona spatelui și a capului. A căzut la pământ, iar amicii săi s-au speriat serios. Unul a apelat la 112 chemând o ambulanță la fața locului.

Doar unul dus la spital
Deși erau mai mulți loviți, doar Băran a ajuns cu o ambulanță la SJU Târgu-Jiu unde, sâmbătă seara se punea chiar problema unui transfer al pacientului la București. Pacientul de 37 de ani ar fi rămas însă în unitatea medicală după ce i s-au făcut investiții serioase.
Incidentul face însă obiectul unui dosar penal, instrumentat de polițiștii de la municipiu. Asta, în timp ce agresorul, de 35 de ani din Bălești, este cercetat în stare de libertate. În continuare, în dosar se fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violenţe. Totul, sub supravegherea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.
A.STOICA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here