Începe judecata în cazul tentativei de omor de la pensiune

1564

Tribunalul Gorj a decis că poate începe judecata pe fond în dosarul în care un bărbat din Brăila este acuzat de tentativă de omor la Târgu Jiu, după ce a lovit un coleg de serviciu cu un vătrai în cap.

Incidentul a avut loc la sfârșitul lunii martie, într-o pensiune din municipiu.
„În baza art. 346 alin. (1) C.pr.pen. constată legalitatea sesizării instanței cu rechizitoriul nr. 174/P/2022 din 19.05.2022 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală privind pe inculpatul Lupu Ilie, în prezent aflat în stare de arest preventiv la Penitenciarul Spital București Jilava, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tentativă la omor, prev. de art. 32 rap. la art. 188 alin. (1) C.pen. Dispune începerea judecății cauzei privind pe inculpatul Lupu Ilie. Cu drept de contestație în termen de 3 zile de la comunicarea încheierii”, a decis Tribunalul Gorj, săptămâna trecută.
Scandalul a avut loc pe fondul consumului de alcool.
Conform anchetatorilor, „suspectul L.I., în data de 27.03.2022, în jurul orei 17.50, în timp ce se afla la pensiunea P…, din municipiul Târgu Jiu, unde era cazat împreună cu alţi colegi de la locul de muncă (suspectul având domiciliul într-o comună din judeţul Brăila), urmare a unor neînţelegeri şi pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a lovit cu partea superioară a unui corp metalic (vătrai) în zona capului persoana vătămată, producându-i acestuia leziuni traumatice care necesită de la producere circa 60 – 65 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare şi au pus în primejdie viaţa victimei, în lipsa tratamentului chirurgical aplicat de urgenţă, putând surveni decesul“.
Decizia Tribunalului Gorj nu a fost contestată.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here