Începe deszăpezirea Transalpinei

413

În urma vizitei efectuată, marți, pe Transalpina, comisia care s-a deplasat la fața locului a decis ca începând de astăzi să se demareze procesul de deszăpezire a tronsonului de drum cuprins între stațiunea Rânca și Obârșia Lotrului. Reprezentanții Secției Drumuri Naționale (SDN) Târgu-Jiu și-au propus ca în două săptămâni să se finalizeze această activitate.

Reprezentanții Secției Drumuri Naționale (SDN) Târgu-Jiu au efectuat verificări pe Transalpina, pentru a decide dacă se ridică restricția de circulație impusă în toamna anului trecut. Din comisia care s-a deplasat la Rânca a făcut parte și Bogdan Bratu, directorul regional al DRDP Craiova. Acesta a dispus ca după deszăpezire, o comisie formată din ingineri de drumuri și poduri de la SDN Târgu-Jiu să se deplaseze în zonă și să facă un raport cu privire la siguranța participanților la trafic.
transalpina (1)De asemenea, potrivit reprezentanților SDN Târgu-Jiu spun că Bogdan Bratu a mai dispus efectuarea de lucrări suplimentare de figurare a șanțurilor de pe marginea drumului și asfaltarea podețelor atunci când temperaturile vor permite acest lucru.
Reprezentanții Secției Drumuri Naționale Târgu-Jiu încep, de astăzi, deszăpezirea tronsonului de drum cuprins între stațiunea Rânca și Obârșia Lotrului.
Minodora Sucea

transalpina (2)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here