Începe construcția sălii de sport din Ceauru

477

Primăria comunei Bălești anunță începerea lucrărilor la sala de sport ce va fi construită în curtea Școlii Generale „Antonie Mogoș” din satul Ceauru.
„În atenția iubitorilor de sport și a tuturor cetățenilor din comuna Bălești: astăzi (n.r. luni) am primit contractul semnat de proiectare și execuție pentru obiectivul «Sală de sport școlară 102 locuri» în valoare de 1,5 milioane euro. Obiectivul va fi amplasat în incinta spațiului de la Școala Generală «Antonie Mogoș» din satul Ceauru”, a anunțat primarul Mădălin Ungureanu.
Firmele care au câștigat lucrarea sunt SC Vasi Flor SRL și SC Proiectare Pago SSM Construct SRL. Valoarea estimată a lucrărilor se ridică la 6.479.584 de lei, fără TVA, sumă în care intră cheltuielile pentru proiectare, organizare de șantier și execuție. Sala de sport P+1 va fi ridicată pe un teren de 2.500 de metri pătrați. Lucrările de racordare la utilități vor fi finanțate și realizate de către Primăria Bălești, beneficiarul investiției.
„Sala de sport propusă se adresează uzului didactic, cu posibila utilizare publică în perioadele de vacanță sau la sfârșit de săptămână. Este dimensionată ținând cont de dimensiunile unui teren de baschet, a unui teren de tenis și a unui teren de volei cu distanțele de siguranță aferente, o tribună cu 102 locuri, vestiare pentru sportivi și grupuri sanitare pentru public”, potrivit caietului de sarcini.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here