Încep programele Rabla și Rabla Plus

1909

Programele Rabla și Rabla Plus 2023 încep în data de 17 martie. Prima de casare a fost majorată, transmite Ministerul Mediului.

Pentru Rabla Clasic intervin următoarele schimbări: emisiile sunt reduse cu până la maximum 155g CO2/km, plafonul valorii solicitate pentru decontare este de minim 300.000 lei, posibilitatea de a anula notele de înscriere este eliminată, și de asemenea, este exclusă condiția de a casa un vehicul uzat în schimbul unuia nou, pentru instituțiile publice.

În aceeași ordine de idei, perioada de valabilitate a notelor de înscriere este redusă cu până la 90 zile, timp în care toate formalitățile necesare trebuie să fie îndeplinite. În cazul în care termenul nu este respectat, suma alocată blocată inițial va fi distribuită altor persoane.

Persoanele interesate pot primi 7.000 lei pentru achiziționarea unei motociclete sau a unei mașini noi, în schimbul casării unui vehicul uzat. La fel de bine, se acordă 10.000 lei pentru cumpărarea unei mașini noi, în cazul casării a două care sunt uzate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here