Încep lucrările pentru montarea liftului la Spitalul Orășenesc Novaci

284

Spitalul Orăşenesc din Novaci va beneficia de un ascensor pentru transportul persoanelor, fiind alocate deja fondurile necesare pentru proiectarea şi execuţia liftului. Valoarea estimată pentru proiectare şi execuţie este de 100.000 euro, bani proveniți din bugetul unității.

Până la sfârșitul acestui an va trebui să se realizeze liftul Spitalului Orășenesc Novaci; proiectantul ascensorului va avea obligaţia ca pe toată perioada de execuţie a lucrărilor să asigure asistenţa tehnică necesară. “Este o investiție mare, pe care o vom realiza din fonduri proprii; am prins în buget suma necesară, care se ridică la 100.000 euro. Banii îi avem din bugetul propriu al spitalului”, a declarat Emil Grigore, managerul Spitalului Orășenesc Novaci.
Spitalul Orășenesc Novaci este spital general, care asigură asistenţa medicală a unui număr de aproximativ 63.000 locuitori din oraşul Novaci şi șapte comune arondate: Alimpeşti, Baia de Fier, Bengeşti Ciocadia, Bumbeşti Piţic, Crasna, Polovragi, Roşia de Amaradia.
Luând în calcul dezvoltarea şi extinderea staţiunii Rânca, circulaţia intensă a turiştilor pe DN 67C – Transalpina, şosea care face legătura Olteniei cu Ardealul, Spitalul Orăşenesc Novaci este pregătit să facă faţă noilor provocări generate de eventualele situaţii de urgenţă.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here