Încep lucrările pe drumul Târgu Jiu – Baia de Aramă

2046

Drumul național care face legătura între municipiul Târgu Jiu și orașul Baia de Aramă va fi modernizat. Luni a fost predat către constructor amplasamentul DN 67D, pentru demararea lucrărilor.

„Vineri am semnat Ordinul de Începere și astăzi am predat amplasamentul pentru începerea execuției lucrărilor pe DN 67D. Este un proiect așteptat de multă vreme de toată lumea, acest drum având un rol important pentru turismul din zonă, pentru că este drumul de acces către multe destinații turistice, fie că vorbim de Hobița, Mănăstirea Tismana sau Băile Herculane”, a anunțat Călin Cosmin Petruț, directorul regional al DRDP Craiova, după predarea amplasamentului.

Este o lucrare de mare anvergură. Se va construi un pod nou, se vor reabilita toate podurile de pe traseu, se vor înlocui peste 40 de podețe, se va interveni la infrastructura rutieră, se va asigura scurgerea apelor și la sfârșit se va așterne un covor asfaltic nou.

„Ne-am întâlnit cu toți deținătorii de utilități pentru a lămuri situația utilităților și a stabili persoanele de contact în caz de nevoie, pentru că acest proiect nu trebuie să întârzie nicio zi.

M-am deplasat pe amplasament împreună cu Antreprenorul și ne-am întâlnit cu autoritățile locale, din comunele tranzitate, pentru a prelua și rezolva din timp eventualele probleme ce pot apărea în timpul execuției.

Știu că traficul rutier, pe perioada lucrărilor, se va desfășura anevoios, dar trebuie să înțelegem că altfel nu se poate realiza această lucrare”, a precizat directorul DRDP Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here