Încep lucrările la Mall-ul de la Târgu-Jiu

285

În maxim două săptămâni încep lucrările la Mall. Investitorii sud-africani au realizat paşii necesari realizării investiţiei, au obţinut toate avizele. Acum aceştia aşteaptă să obţină autorizaţie pentru începerea construcţiei.

Florin Cârciumaru, primarul municipiului a dat asigurări că Centrul Comercial de la Târgu-Jiu va fi gata până anul viitor. “Prin sprijinul premierului vor începe lucrările pentru acel complex comercial care se construieşte lângă Kaufland în cel mult două săptămâni. Firma care construieşte Mall-ul a obţinut deja toate avizele necesare, au depus documentaţia pentru autorizaţie. Sunt investiţii care vor crea locuri de muncă, investiţii care aduc un nivel de civilizaţie oraşului Târgu-Jiu”, a declarat Florin Cârciumaru.
Fondul sud-african de investiţii New Europe Property Investments (NEPI) va începe, în acest an, construcţia centrului comercial de la Târgu-Jiu. Construcţia se speră că va fi gata în 2014. În acest an, NEPI a cumpărat mai multe loturi de teren, cu o suprafaţă totală de 4 hectare în Târgu-Jiu. „Vrem să începem, în acest an, construcţia la proiectul din Târgu-Jiu pe care intenţionăm să îl finalizăm anul viitor. Totodată îmi doresc să deschidem centre comerciale atât în Bucureşti, Galaţi cât şi în alte oraşe din ţară”, a declarat cu puţin timp în urmă, Martin Slabbert, directorul executiv al NEPI.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here