Încep atelierele de vacanță la bibliotecă

376

Filiala pentru Copii a Bibliotecii Județene “Christian Tell” din Târgu-Jiu va da, luni, startul deja tradiționalelor ateliere de vacanță, ce oferă micuților utilizatori ocazia de a petrece, zilnic, câteva ceasuri luând parte la diverse activități alături de alți copii.

ateliere (1)Biblioteca Județeană “Christian Tell” a decis ca și în vara acestui an să organizeze la Filiala pentru Copii, zilnic, activități dedicate celor mai tineri dintre utilizatorii săi. Astfel că, începând cu data de 4 iulie, va da startul atelierelor de vacanță. Potrivit Luizei Sandu, bibliotecar la Filiala pentru Copii, lunea micuții vor fi invitați la “joc în aer liber” în curtea instituției, marțea vor învăța să picteze, miercurea vor fi organizate vizionări de filme, joia cei mici vor fi invitați să ia parte la tot feluri de jocuri tematice, iar vinerea vor fi organizate ateliere creative. Toate activitățile vor începe la ora 10.00 și se vor desfășura pe parcursul a două ore. “Vă invităm, dragi copii, să uitați de grijile școlare, de tabletă, smartphone și calculator și să redescoperiți jocuri de vacanță, să vizionați filme, să petreceți două ore de relaxare și creativitate alături de noi – bibliotecari și voluntari ai Centrului Europe Direct Gorj.
ateliere (2)Tot ce aveți de făcut este să veniți la Filiala pentru Copii din Str. Republicii nr.13 A și să vă simțiți bine. Vă așteptăm!”, transmit reprezentanții Bibliotecii Județene.

ateliere (4)Filiala pentru Copii intră în inventar
Spre deosebire de anii trecuți, atelierele de vacanță vor fi organizate timp de doar patru săptămâni. Asta deoarece, începând cu data de 1 august, Filiala pentru Copii se va închide pentru efectuarea inventarului. “Începând cu data de 1 august, timp de cel puțin două luni, Filiala pentru Copii a Bibliotecii Județene «Christian Tell» o să intre într-un proces de reorganizare și inventariere a fondului de carte. Mulțumim pentru înțelegere micilor noștri utilizatori și părinților acestora și îi așteptăm cu drag, din toamnă, să ne treacă din nou pragul”, a declarat Olimpia Bratu, managerul Bibliotecii Județene “Christian Tell” Gorj. Până la debutul procesului de inventariere a fondului de carte, micuții din Târgu-Jiu sunt așteptați la Filiala pentru Copii, unde vor putea participa la tot felul de activități distractive.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here