Incendiu la două case din Turceni și Târgu-Cărbunești

1032

Pompierii gorjeni au fost nevoiţi să intervină la două incendii produse în aceeași zi, la două case din orașele Turceni și Târgu-Cărbunești.
,,Joi, în jurul orei 14.30 am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență, generată de un incendiu izbucnit la o casă situată în orașul Turceni. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Secției de Pompieri Turceni, echipajele de intervenție constatând că incendiul se manifesta violent la una dintre încăperile construcției.
Pompierii militari au intervenit la timp pentru localizarea și lichidarea incendiului în limitele găsite, fiind salvată casa. Au ars aparatură electronică, materiale textile și obiecte de mobilier. Cauza probabilă a incendiului o reprezintă efectul termic produs de cabluri electrice defecte sau neizolate corespunzător”, se precizează într-un comunicat al ISU Gorj.
În aceeași zi, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din orașul Târgu-Cărbunești, în satul Floreșteni.
,,La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Jiu, echipajele de intervenție constatând că incendiul se manifesta la coșul de fum al locuinței.
Pompierii militari au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului în limitele găsite, fiind salvată casa. A ars funinginea depusă în interiorul coșului de fum. Cauza probabilă a incendiului o reprezintă coșul de fum necurățat corespunzător”, se mai precizează în comunicatul de presă.
Joi, echipajele ISU Gorj au intervenit la 27 de situații de urgență, 20 pentru acordarea asistenței medicale de urgență și prim ajutor calificat, patru incendii la construcții, un incendiu vegetație uscată, o intervenție pentru salvarea iedului căzut într-o fântână și una pentru îndepărtarea unor elemente de construcție din structura unui balcon din Rovinari.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here