Incendiu de la o sobă supraîncălzită

318
O sobă nesupravegheată şi supraîncălzită a dus la un incendiu de toată frumuseţea, care l-a lăsat pe un cetăţean din comuna Băleşti fără mai multe obiecte din casă.

Ilie D., din satul Rasova, comuna Băleşti, s-a trezit ieri dimineaţă, la ora 04:45 cu fum în casă şi cu un incendiu care părea să cuprindă întreaga locuinţă. Potrivit ofiţerului de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, Mihai Avramescu, „la locul intervenţiei s-au deplasat două autospeciale pentru stins incendii cu apă şi spumă, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tg-Jiu, care au reuşit localizarea şi stingerea incendiului înainte ca acesta să se extindă la construcţiile aflate în împrejurimi”.
I-au ars lucrurile din casă
Din fericire pagubele nu au fost prea mari şi nu au existat victime. Flăcările au distrus, însă, un televizor, mobilă şi articole de îmbrăcăminte. Cauza acestui incendiu se pare că este o sobă care a fost încălzită prea mult şi apoi lăsată nesupravegheată. Pentru că în apropierea acesteia se aflau mai multe bunuri combustibile, acestea au luat până la urmă foc, din cauza supraîncălzirii, transformându-se într-un incendiu în toată regula. Pentru a stinge flăcările pompierii au muncit aproximativ o oră şi jumătate.
Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here