Incendii la Godineşti şi Văgiuleşti

329

pompieriPompierii gorjeni au avut ieri o zi destul de agitată fiind nevoiţi să intervină pentru stingerea a două incendii izbucnite la două case din localităţile Văgiuleşti şi Godineşti.

Primul incendiu s-a produs la orele 2:41, când pompierii Detaşamentului de Pompieri Motru au intervenit în comuna Văgiuleşti, sat Murgileşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, proprietatea Nicoliţei G.

Echipajul sosit la faţa locului a localizat şi apoi a lichidat incendiul în limitele găsite, intervenţia durând circa 15 minute. Conform estimărilor au ars aproape doi metri pătraţi din peretele casei construite din lemn, iar o cauză probabilă a incendiului este un coş de fum amplasat şi neprotejat faţă de materialele combustibile cu care locuitorii casei se încălzeau.

De asemenea, ieri dimineaţă, la orele 7:00, un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenţie Tismana a intervenit în comuna Godineşti, sat Câlceşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o altă casă aflată în proprietatea Georgetei M. Datorită intervenţiei prompte a pompierilor militari în incendiu a ars doar un metru pătrat de perete din lemn construit în jurul coşului de fum. Intervenţia pompierilor a durat un sfert de oră, iar conform primelor estimări cauza incendiului a fost aceeaşi ca şi la prima intervenţie.

Izabella Molnar

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here