Încă un troleibuz modern pe străzile din Târgu Jiu

1344

Municipiul Târgu Jiu se poate lăuda cu 35 de troleibuze noi, moderne. „Avem 35 de mijloace de transport în comun noi, dintre care 15 cu autonomie extinsă! Sunt ale municipiului Târgu Jiu, astăzi a ajuns și ultimul troleibuz aici și continuă procesul de modernizare a transportului în comun la nivelul orașului. Totul este posibil datorită unor proiecte cu finanțare europeană a căror valoare depășește 35 de milioane de euro. Este rezultatul muncii echipei din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Jiu, căreia îi mulțumesc pentru operativitate și seriozitate. Îi mulțumesc și domnului Marius Ionescu, directorul Direcției Programe, Politici Comunitare și Managementul Calității. Nu în ultimul rând, trebuie amintită contribuția Societății SOLARIS, firma care ne-a furnizat mijloacele de transport în comun”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

În curând, întregul sistem de transport în comun de la Târgu Jiu va fi printre cele mai moderne din zona Olteniei, spun autoritățile.

„Continuăm să lucrăm pentru a reabilita rețeaua de contact pe o distanță de 13,6 km, montarea de stații noi, va fi amenajat și modernizat depoul Transloc și, de asemenea, va fi instalat sistemul «e-ticketing» care va permite achiziționarea biletelor prin metode moderne de plată. Cei care se îndoiau la începutul acestor proiecte că vor deveni realitate, astăzi pot circula cu noile troleibuze. În curând, întregul sistem de transport în comun de la Târgu Jiu va fi printre cele mai moderne din zona Olteniei”, a mai precizat Romanescu.

1 COMENTARIU

  1. Modernizarea transportului public este esențială pentru a îmbunătăți mobilitatea în oraș și a reduce impactul asupra mediului. Troleibuzele moderne aduc beneficii semnificative, cum ar fi reducerea emisiilor poluante și zgomotului, îmbunătățirea confortului călătorilor și creșterea eficienței energetice. Această investiție în transportul public ar putea atrage mai mulți oameni să renunțe la autoturisme în favoarea mijloacelor de transport mai ecologice și mai accesibile. Sperăm că această inițiativă va fi urmată de altele similare pentru a îmbunătăți infrastructura de transport și calitatea vieții în Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here