Încă un târg auto în Târgu-Jiu

557

targ auto (2)Conducătorii auto dar şi cei care doresc să îşi achiziţioneze o maşină vor avea, începând de sâmbătă, un nou punct de desfacere. Este vorba despre un târg auto care se va inaugura în zona CET din Târgu-Jiu.

Noul târg auto aparţine lui Florin Cîrstoc. Acesta a început amenajarea spaţiului încă de acum un an, împreună cu tatăl său. Avea deja terenul şi nu ştia la ce să îl folosească. De aici până la ideea unui târg auto a fost doar un pas. „Eu am avut un teren mare şi nu ştiam ce să fac cu el. Am primit oferte de la mai multe firme mari, să deschidă aici supermarket-uri sau mall-uri dar am refuzat. Şi m-am apucat să fac târg auto. Am început de un an munca aici şi acum este cam gata”, a spus Cîrstoc. Bărbatul spune că târgul auto cel nou pune la dispoziţia clienţilor în primul rând spaţiu. În prezent sunt amenajate 600 de locuri cu posibilitatea de extindere la o mie de locuri.

Terase cu mici

Vor fi amenajate spaţii speciale şi pentru comercianţii de alte bunuri, cum sunt piesele auto şi nu numai. Nici vizitatorii parcului auto nu vor fi uitaţi, aceştia având la dispoziţie o parcare specială, precum şi terase cu produse alimantare şi răcoritoare. Clienţii au început să îşi facă apariţia chiar cu câteva zile înainte, aflând despre noul parc auto din pliante şi fluturaşe. Pentru zilele de târg, adică sâmbătă şi duminică, va fi percepută o taxă de câte 10 lei pe zi, în timp ce pentru restul săptămânii, clienţii vor scoate din buzunar tot 10 lei. Noul târg auto îşi aşteaptă clienţii în fiecare zi a săptămânii, fiind deschis de luni până duminică.

Dorina CIOPLEA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here