Încă un succes pentru “lei”

133

Universitatea Craiova a dat de pământ cu ucrainienii de la FC Vorskla Poltava, scor 3-0, în cel de-al doilea meci amical susţinut în Antalya. Alb-albaştrii au condus ostilităţile din primul până în ultimul minut. După un sfert de oră, elevii lui Devis Mangia aveau deja un avantaj de două goluri, Mitriţă (`12) şi Koljic (`15) fiind marcatorii Ştiinţei. De asemenea, atacantul venit de la Poli Iaşi, Andrei Cristea, a bifat o nouă reuşită în tricoul Universităţii, transformând un penalty obţinut de Mihăilă (`74). Următoarea partidă amicală a oltenilor va fi vineri, 25 ianuarie 2019, de la ora 16.00 (17.00 – ora Turciei). Adversara formaţiei alb-albastre va fi Ferencvarosi TC, ocupanta locului 1 în Ungaria.
Universitatea Craiova: Pigliacelli (Popescu, min. 62) – Martic (Dimitrov, min. 46), Kelic (Donkor, min. 46), Tiago (Popa, min. 62), Bancu (Briceag, min. 62) – Cicâldău (Bic, min. 62), Fedele (Mateiu, min. 46) – Meza Colli (Bărbuț, min. 46), Mitriţă (Baicu, min. 62), Rocha (Mihăilă, min. 46) – Koljic (Cristea, min. 46).

Mangia: “Avem foame de victorie”
Antrenorul Universităţii Craiova, Devis Mangia, a declarat la finalul confruntării că echipa sa mai are de muncă. Italianul este convins că trupa din Bănie va fi pregătită când încep jocurile oficiale, chiar dacă a avut doar trei partide de verificare. “Am făcut un atrenament foarte bun, a fost ok. Nu mă tem că nu vom fi pregătiţi pentru jocurile oficiale, acesta este obiectivul, indiferent de rezultatele din amicale. Depindem şi de picior, dar depindem mai mult de cap. Pentru mine este important că am făcut un meci bun. Avem foame de victorie, jucăm cu acest obiectiv de la meci la meci. Pentru mine toţi jucătorii sunt importanţi, sunt mulţumit de ofensivă, dar trebuie să mai lucrăm tactic, ca echipă”, a spus Mangia. Remarcat în primele două jocuri, tânărul Valentin Mihăilă, a declarat că pune succesul echipei pe primul plan. “Nu contează meciurile amicale, noi trebuie să ne pregătim bine şi atunci când începe campionatul să fim 100%. Eu încerc să dau tot ce pot pe teren şi la antrenamente. Sper ca la finalul acestui sezon să câştigăm un nou trofeu. Consider că am o viteză bună şi o tehnică în regim de viteză foarte bună şi îmi doresc cât mai multe realizări în tricoul Universităţii. Mă motivează că lumea are încredere în mine. Important e să câştige echipa, nu golurile mele”, a spus mijlocaşul.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here