Încă un succes, la limită, pentru Pandurii

475

Pandurii Târgu Jiu s-a impus şi în cel de-al doilea amical din această iarnă. Trupa lui Adrian Bogoi a câştigat partida disputată pe iarba sintetică de acasă împotriva doljenilor de la CSO Filiaşi, scor 1-0. Şi de data aceasta omul decisiv pentru gorjeni a fost George Tudoran. Golgheterul formaţiei noastre a punctat, în prima repriză, după o lovitură de la 11 metri. Reuşita a venit în minutul 32. Şi în acest meci au evoluat mai mulţi jucători veniţi în probe. Antrenorul Adrian Bogoi a aliniat următoarea formulă în prima repriză: Cotolan – Dănescu, Gheorghe, Cotolan, Almic, Vodă, Tudor, Raiciu, Tudoran, Popescu, Blejdea. În partea a doua a meciului au intrat Opriţa, Trancă, Draca, Lică, Cristea, Vasilescu, Rasoveanu, Safta, Kim şi Lupulescu. Pandurii nu s-a putut baza pe Ciobanu, jucător care a stat pe banca de rezerve, dar nici pe Şendroiu, Dodoi şi Dănăricu, accidentaţi. Căpitanul Denis Brînzan a ratat şi al doilea amical din cauză că oficialii clubului nu i-au achiziţionat până acum o mască de joc. Următoarea partidă de verificare a formaţiei noastre se va disputa sâmbătă, la Horezu, în compania formaţiei din localitate. În primul meci din această iarnă, trupa gorjeană a trecut de Cetate Deva cu 2-1.

Bogoi: “Scorul putea să fie mai mare”
Antrenorul Pandurilor, Adrian Bogoi, a declarat după partidă că formaţia gazdă s-a descurcat mai bine în prima parte, iar tabela putea arăta o diferenţă mai mare în favoarea amfitrionilor. Bogoi a părut resemnat în ceea ce priveşte achiziţiile pe care şi le doreşte la echipă, dar a declarat că atacantul Gabriel Dodoi va intra în programul de pregătire săptămâna viitoare.
“Ne continuăm programul de pregătire, a fost încă un meci în care am rulat tot lotul. Am făcut o primă repriză destul de bună, scorul putea să fie mai mare, iar în a doua repriză am introdus toţi jucătorii pe care îi avem la dispoziţie şi pe cei care se pregătesc cu noi. Avem o echipă cu media de vârstă sub 20 de ani. Eu îmi canalizez energia spre jucătorii pe care îi am, am mai spus-o, avem nevoie şi de alţi fotbalişti, dar nu ştiu dacă aceştia vor mai veni. Până atunci, le dau încredere la băieţi, ne pregătim cât putem de bine şi abordăm returul cu optimism. Vorbim de nişte jucători care nu au evoluat, unii dintre ei, nici la nivel de Liga a III-a, dar avem încredere şi în ei, şi vor primi şanse, cum primesc şi toţi ceilalţi. Sperăm să progreseze, în primul rând, individual, apoi colectiv, şi să ajute echipa. Îl aşteptăm şi pe Dodoi să intre în programul nostru de pregătire, săptămâna viitoare va fi apt”, a spus principalul Pandurilor.

Brînzan, nevoit să stea pe tuşă
Unul dintre fotbaliştii esenţiali pentru Pandurii, căpitanul Denis Brînzan trece printr-o perioadă extrem de frustrantă. Accidentat în campionat într-o partidă disputată la Timişoara, liderul din teren al gorjenilor nu poate evolua în jocurile amicale pentru că oficialii echipei nu sunt în stare să-i cumpere o mască specială de protecţie. Antrenorul Adrian Bogoi a admis că nu este o situaţie normală, dar nu a putut să dea explicaţii suplimentare. Tehnicianul speră ca masca să vină cât mai repede, pentru că returul ligii secunde se apropie cu paşi repezi. “Denis face antrenamente normale, trebuie să-i procurăm o mască ca să intre şi la joc. Este un jucător de bază, îl pot folosi pe mai multe posturi, avem nevoie de el, ne încurcă puţin această situaţie, pentru că doream să-l folosesc de la începutul meciurilor de pregătire, dar să sperăm că o să vină cât mai repede. El trebuie să se pregătească, dar îi trebuie protecţie, eu sper ca acea mască să ajungă cât mai repede. Avem puţini jucători cu experienţă la nivel de ligă secundă, iar Brânzan este unul dintre ei, joacă constant de doi-trei ani, şi este indispensabil în angrenajul echipei”, a spus Bogoi. După partida de la Horezu, Pandurii va juca alte două meciuri amicale cu adversari din Dolj. În primul meci, gorjenii vor da piept cu CSU Craiova 2, iar echipa patronată de Adrian Mititelu le va fi cel de-al doilea oponent. Ambele formaţii evoluează în Liga a III-a.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here