Încă un pacient de la spitalul din Cărbunești a decedat

2575

La Târgu-Jiu au fost transferați 13 pacienți care fuseseră internați la ATI Cărbunești. La Unitatea de Primiri Urgențe au ajuns cinci pacienți, dintre care unul a decedat, acesta fiind adus în stare gravă la SJU. Este vorba despre o pacientă în vârstă de 79 de ani.

La Secția ATI din clădirea de pe strada Progresului au fost transferați doi pacienți, la ATI din clădirea de pe strada Tudor Vladimirescu alți patru pacienți și la compartimentul de Terapie Intensivă (ATI Covid) din clădirea de pe strada A.I. Cuza (Pasarelă) alți doi pacienți.

„Personalul medical a fost chemat de acasă pentru a putea asigura activitatea având în vedere situația extraordinară în care ne aflăm. Am fost pregătiți să primim pacienții de la Spitalul Târgu-Cărbunești și să le acordăm îngrijirile medicale necesare”, a transmis conducerea SJU Târgu-Jiu.

În cursul zilei de astăzi, pacienții care pot fi transportați în siguranță din punct de vedere medical, vor fi transferați la Spitalul Târgu-Cărbunești, restul rămânând la SJU Târgu-Jiu, sub supraveghere medicală.