Încă un judecător a cerut ieșirea la pensie

3781

O nouă pensionare la Judecătoria Târgu Jiu! Cosmin Grigore Băloi, desemnat judecător pentru executarea pedepselor privative de libertate la Penitenciarul Târgu Jiu și Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Gorj, a solicitat ieșirea la pensie.
Consiliul Superior al Magistraturii a luat în discuție cererea magistratului gorjean în ședința din 14 septembrie.
„Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Președintele României a propunerilor privind: (unanimitate) eliberarea din funcţie, prin pensionare, a domnului BĂLOI GRIGORE COSMIN, judecător cu grad profesional de tribunal la Judecătoria Târgu Jiu, desemnat judecător pentru executarea pedepselor privative de libertate la Penitenciarul Târgu Jiu și Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Gorj”, potrivit deciziei CSM.
Hotărârea va fi înaintată președintelui Klaus Iohannis, pentru semnarea decretului de eliberare din funcție a magistratului, ca urmare a pensionării.
Judecătorul Cosmin Grigore Băloi activează la Secția civilă a Judecătoriei Târgu Jiu de la sfârșitul lunii iulie 2019. A lucrat mai întâi ca avocat, iar apoi ca procuror.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here