Încă un drum judeţean va fi reabilitat

1111

Se pregăteşte reabilitarea unui nou drum judeţean. Consiliul Judeţean Gorj a scos la licitaţie serviciile de proiectare-întocmire a documentaţiei tehnico-economică pentru reabilitarea drumului judeţean 662, cu originea în DN 66, ce străbate localităţile Capu Dealului-Gilort-Pârâu-Groşerea-Aninoasa-Bibeşti-Andreeşti-Vladimir-Totea-Totea de Hurezani-Hurezani, până în DN 6B.
Contractul este estimat la peste 250 de mii de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 22 august. Drumul judeţean are circa 40 de km şi traversează şase comune: Brăneşti, Aninoasa, Săuleşti, Vladimir, Licurici şi Hurezani.
„Prin realizarea investiției se va aduce la parametrii tehnici funcționali DJ 662, ceea ce va conduce la îmbunătățirea legăturilor din comunele și orașele traversate cu DN 66 și DN 6B, respectiv cu reședința de județ. De asemenea, se vor îmbunătăţi legăturile cu DN 66 și DN 6B, mobilitatea locuitorilor către orașele Craiova, Turceni, Rovinari și Târgu Jiu, sporind legăturile între județele Gorj și Dolj, precum și pe cele interjudețene”, anunţă Consiliul Judeţean Gorj.
În primăvară, un şofer a plantat o lalea într-una din gropile de pe acest drum, pentru a le atrage atenţia autorităţilor judeţene cu privire la necesitatea reabilitării DJ 662.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here