Încă un dosar pentru adeverinţele false de rromi

332
Iorgu Negrea a fost trimis în judecată într-un nou dosar de adeverinţe false eliberate de acesta pentru cei care doreau să dovedească faptul că sunt rromi şi vor să devină poliţişti pe locurile rezervate special acestei etnii.

Fost adjunct al Biroului pentru rromi din cadrul Primăriei Târgu-Jiu şi fost vicepreşedinte al Uniunii Rromilor Creştini din România, Negrea, zis Dodu, a fost anchetat acum în baza a trei autodenunţuri făcute de tineri care chiar au reuşit să câştige concursuri la diferite şcoli de Poliţie din ţară.

Negrea le-a pretins şi a primit de la aceştia sume de bani cuprinse între 100 de euro şi 800 de euro, suma cea mai mare fiind plătită chiar de către un tânăr care provine din rândul etniei rromilor. Dodu s-a ales acum cu noi acuzaţii de luare de mită, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi trafic de influenţă, el mai având pe rolul Tribunalului Gorj un alt dosar în care este judecat pentru 3 acuzaţii de luare de mită. Bărbatul şi-a recunoscut faptele atât la procesul aflat pe rol, cât şi în dosarul în care a fost anchetat de curând, el fiind arestat de la începutul anului, în urma unui flagrant organizat de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here