Încă un candidat pentru Motru

1204

Ilie Petrescu, fost senator de Gorj în urmă cu mai bine de zece ani, și-a anunțat candidatura pentru Primăria Municipiului Motru.
Ales consilier municipal din partea PSRo, Petrescu a schimbat din nou partidul. Fostul parlamentar va fi susținut de ALDE în bătălia politică de la Motru.
„Am ales ALDE pentru că eu am fost la Partidul Conservator timp de șase ani președinte. Au fost niște incidente la timpul respectiv, dar le trecem cu vederea, pentru că așa a fost viața publică și politică. Mulți cetățeni din Motru mi-au spus să candidez la primărie, așa că îi anunț că voi fi candidatul ALDE, pentru o situație normală, pentru construcție și creare locuri de muncă”, a anunțat Petrescu.
Anunțul lui Petrescu a iscat un val de reacții negative pe rețelele de socializare. „Sunt niște copii nevinovați, puși de anumite persoane să transmită niște mesaje proaste. Petrescu încă face politică la nivel național și sunt cu mațe groase, cum spunea Adrian Păunescu când eram în Parlament”, a spus Petrescu, la Radio Infinit.
Gigel Jianu va fi susținut de PNL pentru un nou mandat de primar. PSD îl aruncă din nou în cursă pe viceprimarul Cosmin Morega.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here