Încă o victorie la handbal! Andrieş: Vrem să ne facem sărbătorile cu zâmbetul pe buze

482

Senioarele de la CSM Târgu Jiu au un bilanț perfect după primele şapte etape. Succesul mare obţinut la Cluj a fost dublat de încă o victorie pe teren propriu. Duminică după amiază, gorjencele s-au impus, firesc, împotriva formației CS L.Rebreanu Turda, scor 35-24. A fost o partidă la îndemâna gazdelor, care au în continuare probleme cu accidentările. Elevele lui Liviu Andrieş au intrat la cabine cu un avantaj consistent, 20-10. Partea a doua a meciului a fost ceva mai echilibrată şi din cauza faptului că poarta vizitatoarelor a fost mai bună, iar antrenorii noștri au decis să ruleze tot lotul. Din păcate, Bianca Stanca a suferit o lovitură la claviculă şi nu a mai intrat în mitanul secund. Cu 12 reuşite, Ionela Toader a fost cea mai bună jucătoare de pe parchet. Ira Zinatullina, Iulia Andrei, Bianca Stanca şi Florenţa Ilie au reuşit câte 4 goluri.
CSM TÂRGU JIU: Cristina Popovici, Elena Marica Bercu, Alina Ciuchiatu – Bianca Stanca 4g, Andreea Olariu 1g, Oana Iordache 1g, Ira Zinatullina 4g, Gabriela Frunză, Ramona Popescu, Florenţa Ilie 4g, Iulia Andrei 4g, Ioana Toader 12g, Sabine Klimek 2g. Antrenori: Liviu Andrieş şi Andrei Enache.
Antrenorul Liviu Andrieş s-a declarat mulţumit de bilanţul de până acum, dar şi de faptul că fetele sale au rămas conectate după victoria din runda precedentă. ,,Am zis că o luăm pas cu pas şi trebuie să ne continuăm drumul, un pas important l-am făcut etapa trecută, când am câştigat la Cluj. Trebuie să le ţinem pe fete determinate şi concentrate. Încă e un drum lung, nu am obţinut decât 7 victorii. Mai este mult de jucat, dar trebuie remarcat faptul că fetele au fost motivate şi la acest joc şi suntem pe un drum bun. Toată săptămână am lucrat la concentrare şi am încercat să le ţin motivate, iar acest lucru s-a văzut. Sunt convins că în iarnă vom intra cu 8 victorii din 8 şi acest lucru trebuie să ne facă să ne pregătim cât mai bine, pentru că ne așteaptă etape importante pentru a ne duce la îndeplinire obiectivul pe care ni l-am propus la finalul acestui campionat”, a spus principalul echipei imediat după joc. Etapa următoare, CSM Târgu Jiu va juca în deplasare, pe terenul echipei CS Arena Târgu Mureş. ,,Este o deplasare lungă, iar Târgu Mureş, în această rundă, a pierdut destul de greu la Oradea, asta înseamnă că vom avea de muncă. Trebuie să fim concentrați şi sper să mai recuperăm din fetele accidentate, pentru a avea un lot puternic şi valid. Meciul se anunţă foarte dificil. Vrem să ne facem sărbătorile cu zâmbetul pe buze şi cu încă o victorie este clar că vor fi fericite”, a declarat Andrieş. Meciul de la Târgu Mureş este programat pentru 21 noiembrie.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here