Încă o ofertă pentru profesori. Greva continuă

1353

1.500 de lei, în plus față de cei 2.500 deja promiși. Aceasta este noua ofertă cu care Guvernul vrea să pună capăt protestului profesorilor, care a intrat în cea de-a doua săptămână.

Nu este vorba de bani în plus la salariu, ci de o primă pentru „susținerea carierei didactice” acordată în două tranșe, care devin egale: 2.000 de lei în iunie, și 2.000 de lei în octombrie.

Profesorii aflați în grevă au luat act de noua ofertă. Până când liderii de sindicat vor primi răspunsul acestora, calendarul protestelor rămâne neschimbat, conform președintelui Federației „Spiru Haret”, Marius Nistor.

„Ei hotărăsc dacă această ultimă ofertă prezentată de Guvern se ridică la înălțimea așteptărilor lor. Aștept în momentul de față răspunsul clar din fiecare unitate de învățământ preuniversitar. Ne dorim cu toții să se încheie (greva) cât mai rapid, dar totul depinde strict de deciziile politice”, a declarat Nistor.

1 COMENTARIU

  1. Acest guvern de licențiați și doctori la tot felul de facultăți obscure înființate de ei și neamurile lor pentru a-și da diplome pe care să și le treacă în CV uri că sa pară specialiști, ( în gimnaziu și liceu, făcut la fara frecventa au fost prostii clasei, de asta au proliferat tot felul de facultăți particulare că sa aibă ei unde sa obțină o diplomă pe care să și-o pună în piept )se comportă că la piață, negociază cu dascălii că la tarabă. Vă mai dăm o legătură de pătrunjel dacă încetați greva. Auzi,cică le dă 4000 de lei în două tranșe , Banii ăștia , adăugați la salariu și impozitați înseamnă vreo 3000 de lei. La o inflație de 25% rămân cu 2250.Guvernul cio ciu îți dă cu o mână e îți ia cu două mâini. Au lăsat intenționat preturile să crească pentru a colecta ei din TVA sume colosale din care să-și satisfacă ei și camarila lor poftele acordandusi lefuri nesimțite . Niste îngălați,nerași, umflați îmbrăcați în costume de firmă ce stau pe ei că pe gard, incaltati cu pantofi de lac cu vârf ascuțit și șosete de culori diferite, ce se dau mari politicieni și specialiști au ajuns să decidă soarta oamenilor, să-i judece ei pe cei care i-au învățat să scrie și să citească. Dacă nu erau acești oameni ar fi rămas cu pământ între degete. In politica au intrat numai analfabeți funcționali care nu înțeleg realitatea, care din cauza prostiei ce îi caracterizează sunt rupți de durerile oamenilor. Ei sunt niste căpușe pe trupul țării ce trebuie deparazitată de aceste creaturi dăunătoare. Profesorii nu trebuie să cedeze, dacă vor ceda , acești ordinari de politicienii îi vor dispretuii și mai tare, zicând ” pe ăștia îi potolești cu firimituri”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here